Modele unghi de iarna

An de an, tendințele în Materie de modĂ și frumusețe Devin DIN ce în ce mai îndrăznețe. CEVA rămâne totuși clasic. Modelele de Unghii de iarnă, oricât de strălucitoare sau extravagante ar fi, au în Centru Naomi Elemente clasice. Citește și: modele de Unghii de Crăciun: 20 de idei pentru sfârșitul anului 2018 citește și: modele de Unghii Negre în tendințe în 2018 ca în fiecare iarnă, se poartă non-culorile (Albul nu avea cum să lipsească), Dar și nuanțele Nude, Roșu, Bordeaux, Maro, argintiu, un auriu. Glitterul, paietele sau strasurile de toate felurile sunt la loc de cinste. Modelele cu fulgi de Nea sunt printre cele mai populare idei, urmate de cele cu sclipici, aplicații și picturi. 6. modelele abstracte sunt în continuare la Mare căutare, așa că nu ezită să Cine Alegi un astfel de Model! Incearca unul dintre modelele pentru Unghii de craciun si pregateste-te de sarbatoare pana la cele mai mici detalii. Culori precum verdele, rosul sau printurile jucause vor face deliciul manichiurii conte in una dintre cele mai Frumoase perioade a anului! MODELE pentru Unghii de craciun VEI Gasi DIN peline in aceasta Galerie, mai serioase sau mai traznite, mai traditionale sau mai nonconformiste. Nu mai ai motive să te simți ștearsă în acest Sezon. Unghiile cu sclipici te vor ajuta să atragi toate privirile. Pregătește-te pentru un saison în Care VEI străluci. Dacă nu te simți “artistă” și nu te intrigă deloc ideea de a Experimenta Noi posibile MODELE, cine Propunem mai jos o opțiune care nu se va demoda niciodată.

Este vorba despre modelele de Unghii de iarna cu sclipici. Alege să le pòrti la o Petrecere sau la un eveniment Special. Consultă Galeria de poze cu Unghii cu sclipici și alege manichiura Care encontre se potrivește. Modelele pentru Unghii de craciun te ajuta sa iti pregatesti unghiile de sarbatoare. Cauti inspiration pentru Design-URI INEDITE si festive? Vezi care sunt modelele de Unghii pentru Craciun Care ITI vor inveseli aparitia de Petrecere. 20. ultimul dar nu cel din urmă, este la fel de spectaculos ca și celalalte!. 4. Dacă ești o persoană mai îndrăzneață, Care iubește culorile VII, atunci acest modèle encontre se potrivește cu siguranță! De la nuanțe perlate, Cu reflexii fermecătoare, care ne duc cu Gândul la sclipirea zăpezii, la aplicații prețioase pentru ocaziile elegante de sărbători și pana la picturi jucăușe insuffler de simbolurile acestui anotimp, modelele de Unghii pentru iarna sunt pentru toate gusturile. Ca în fiecare iarnă, se poartă non-culorile, Dar și nuanțele Nude, Roșu (évidente), Bordeaux, Maro, argintiu, auriu. Nu mai este nevoie să spunem că trebuie să vă pregătiți Arsenalul cu mult Glitter, paiete sau strasuri de toate felurile.

16. O altă opěra de artă, demnă de filmele Disney. Peste Oja aleasă (Roșie, Albastră, nue, etc.) potï realiza câte un fulg de Nea, Alb, auriu sau argintiu. Alege locul în Care vrei să desenezi fulgul de zăpadă, apoi trasează o Linie orizontală. Peste Linia obținută, desenează Alte Două Linii oblice. La capătul fiecărei Linii, Dar și spre bază (în funcție de preferințe), adaugă Alte liniuțe mai mici. Acum ai obținut un fulg de zăpadă Perfect. Așteaptă ca Oja să se usuce și aplică un Strat de lac protecteur transparent. Ai la dispoziție 20 de modele DIN Care să te inspiri pentru Sărbătorile de iarnă.

Written by